Na zagrebačkom Jarunu jučer je počelo šesto izdanje T-Mobile INmusic festivala.


Jamiroquai i Arcade Fire bili su najveće zvijezde jučer započetog T-Mobile INmusic festivala, šestog izdanja našeg najvećeg open-aira.

Vezani članci The Killers Svjetski poznati bend koji sljedeće godine premijerno stiže u Hrvatsku objavio dugoočekivani novi album Brandon Flowers The Killers potvrđeni za odgođeno izdanje INmusic festivala #15 u lipnju sljedeće godine

Od ranog popodneva na pozornicama su se izmijenjivali zagrebački bend Mika Male, makedonski Superhiks, slovenski pankeri Elvis Jackson te srpski Partibrejkersi.

Prave poslastice počele su kada je padao mrak. Odličan Goribor vladao je najmanjim, trećim stageom, elektronski nastrojeni Buraka Som Sistema rasplesali su više od tisuću ljudi, a Arcade Fire okupili su pred glavnom pozornicom nekoliko desetaka tisuća fanova.

Vidjeli smo i zanimljivu reggae zvijezdu iz Njemačke, Gentlemana te francusko-finsku kombinaciju skupljenu u odličnom psihodeličnom pop bendu The Do.

Ipak, najbolji nastup večeri odradli su Jamiroquai, koji su na odličan način najavili drugi dan festivala od kojega su očekivanja velika...