Prvi put od kada se počela razvoditi od muža Petara Andrea, Katie Price je javno nastupila i to na londonskom showu na kojem je promovirala svoju najnoviju liniju odjeće.


Katie Price je kao i obično igrala na kartu svojih najjačih aduta i u prvom planu su bile njezine grudi, guza i duge noge. Na londonskom Clothes showu je iskoristila priliku da bi promovirala svoju zadnju liniju odjeće KP Equestrian clothing, i iako je privukla više pažnje od svih ostalih modela ipak se na njezinoj pomalo premršavoj liniji moglo primijetiti da su procedure oko razvoda s Peter Andreom uzele svoj danak, no usprkos tome Jordan je izgledala stvarno seksi.

Vezani članci Slika nije dostupna Nema mjesta za maštu: Katie, što nam to radiš!? Slika nije dostupna FOTO: Novi besmrtni dekolte Katie Price

Katie nije htjela za vrijeme showa odgovarati na pitanja o privatnom životu, a pažnja koju je privukla dok je promovirala svoju najnoviju liniju odjeće joj nije bila dosta pa se odlučila prijaviti na natjecanje na kojem se birala Miss Londona, iako je iz Brightona.