Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Inventura showbizzera i događaja 2009. je započela. Tko i što je obilježilo godinu, je nešto o čemu odlučujete vi!


Odmah u startu se zahvaljujemo svima koji su se odazvali, potrudili i poslali prijedloge za 'godišnju inventurnu listu' osoba i događaje godine na izmaku. 

Vezani članci Slika nije dostupna Izabrali ste: Kosor i Obama osobe godine Slika nije dostupna 'I jedan beskućnik na ulici je naša osobna sramota'

U svijetu showbizza nije manjkalo skandala i potresa, dapače bilo ih je možda i previše. Pojavili su se neki novi akteri na sceni koji su ostavili trag, neke više reflektori pozornica i mediji ne prate kao što je bilo dosadašnjih godina, a neke legende su nas zauvijek napustile.

Rubrika showbizz vam nudi šest lista, a na svakoj je po deset, osoba, odnosno događaja koje ste vi predložili. Uredništvo je zadovoljno vašim odabirom, nije da vam se nepotrebno uvlačimo u onu stvar, ali kad se sve zbroji i podvuče crta, sličnu listu bi i mi složili.

Od danas do 22. prosinca ćete moći glasati za domaće i strane showbizz pozitivce i negativce, odlučiti čija guza, odnosno guza koje posvuduše je prošla najviše kilometara vidjela najviše društvenih događanja (u internacionalnoj kompeticiji), kao i o događaju po kojem će većina zapamtiti 2009. godinu.

Poklon pakete Dnevnik.hr-a i Nove TV osvojili su: Jelena Brozović, Ksenija Kordiš, Marica Opačak, Lara Ivančić, Zdravko Mirosavljević, Terezija Benčević, Maja Mušura, Krešimir Mihaljević, Danijela Duić.

Sretni dobitnici mogu svoje nagrade očekivati putem pošte.