Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od kada je prije tjedana dana otvorena, iz Pandorine kutije Tigera Woodsa ne prestaju izlaziti ljubavnice, a zadnja, već šesta u nizu je seksepilna plavuša Cori Rist.


Koliko se za sada čini, sve je započelo u ljeto 2006. godine. kada je Woods zaveo naivnu konobaricu Mindy Lawton, a njihova veza, za koju je jedna Mindy mislila da će se pretvoriti u nešto više od afere, završila je nakon 14 mjeseci, kada je par uhvaćen i snimljen in flagranti od strane novinarskog tima jednog tabloida.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo kako partija ljubavnica Tigera Woodsa! Slika nije dostupna Evo zašto je Tiger Woods varao svoju ženu!

Skandal je zataškan Woodsovim milijunima i utjecajem, a Mindy je bila odbačena kao stara krpa. Tiger se nakon toga više nikada nije našao s njom, ali je zato nastavio s izvanbračnim izletima. Ne zna se za koju od afera je Tigerova supruga Elin doznala i kako, no kada se to prije tjedan dana dogodilo njezina reakcija je bila i više nego žestoka, iako u potpunost razumljiva.

Naime, Elin je uzela golf palicu u ruke i odlučila na vrlo slikovit način pokazati suprugu što misli o njemu. Epilog: Woods je pokušao pobjeći od razjarene supruge, no uspio je doći samo do prvog drveta, gdje ga je ona stigla i nastavila razbijati automobil u kojem je bio 'vjerni' suprug. Woods je završio u bolnici, a Pandorina kutija je bila otvorena.

>> Seksualni ovisnik Tiger Woods i naivna konobarica

>> FOTO: Automobil razvaljen golf palicom prevarene Tigerove supruge

>> Evo zašto je Tiger Woods varao svoju ženu!

Iz nje je prva 'iskočila' 34-godišnja Rachel Uchitel, koja je zanijekala aferu, no tek nakon što joj je Woods ponudio milijun dolara za šutnju, kako strani mediji tvrde. Zatim se javila Jaimee Grubbs, koja nije bila tako sramežljiva, nego je dala u medije glasovne i sms poruke koje joj je Woods slao.

Kalika Moquin je isto tako zanijekala aferu s Woodsom, što nije učinla njegova, koliko se za sada čini prva ljubavnica, 33-godišnja konobarica Mindy Lawton, nego je detaljno medijima ispričala povijest njihove veze, uključujući sve sočne detalje. Plavokosi model Jamie Jungers isto je priznala da je bila Woodsova ljubavnica, te da su njihovi susreti trajali dvije godine.

A zadnja u niz je lijepa 31-godišnja Cori Rist, koja začuđujuće liči na Tigerovu ženu!? Tko zna, možda se Woods seksao s njom kada se želio osjećati vjernim? A koliko se čini, Cora nije zadnja ljubavnica koja će iskočiti iz Tigerove Pandorine kutije, jer mediji već šuškaju o broju sedam i osam, jednoj porno glumici i britanskoj TV voditeljici.