Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Ivanka Mazurkijević i basist riječke grupe Let 3 Damir Martinović navodno očekuju prinovu, iako par još ništa nije službeno potvrdio, prenosi časopis Story.


Ovaj riječko-velikogorički par upoznao se prošle godine tijekom zajedničkog rada na predstavi 'Kiklop' koja je prikazana na daskama Scene Gorica. Nakon što je između dvoje umjetnika zaiskrilo 40-godišnju pjevačicu često su viđali u Mrletovoj rodnoj Rijeci gdje je su njihove romantične šetnje i obostrana ljubav prema kazalištu svima javno pokazali kako su Amorove strelice pogodile njihova srca.

Vezani članci Ljubičasta usta Beba s ljubičastim ustima uznemirila dušobrižnike, napali su mamu da je čudovište Superdoktor Mladen Marković - 4 Odluku je donio u sekundi i spasio bebi život: "Dotrčao sam i vidio da je dijete beživotno. Milijun stvari ti prođe kroz glavu"

Na pitanje kako komentira svoj odnos sa Mrletom Ivanka je odgovorila 'Ma to vam je performans, imitacija života. Ponekad je gorak, ponekad sladak. '. Kako sada stvari stoje nadamo se da će njihovu ljubav upotpuniti najljepši dar od svih – jedno maleno biće.

>>Mrle i Ivanka Mazurkijević su novi hrvatski celeb par!

>>VIDEO: Kradu li glazbenici koji glume glumcima njihov kruh?