Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bračni par Ivanišević koji boravi u Salzburgu radi ATP turnira, uspio se dovesti u popriličnu neugodnu situaciju.


Naime, Goran i Tatjana Ivanišević su krenuli u shopping kako bi malo 'peglali' kartice, no zaboravili su na činjenicu da im gotovina i kartice za tako nešto uopće trebaju, prenosi austirantimes.at.

Vezani članci Slika nije dostupna Par-nepar: Jednu večer zabavlja se Tanja, a drugu Goran Slika nije dostupna 'Sportivo' Goran i elegantna Tanja prošetali špicom

Tako su se uputili ostavivši sve instrumente plaćanja u hotelskoj sobi i na blagajni uočili da nemaju s čim pokriti troškove svog shoppinga. Srećom, spasio ih je direktor ATP turnira Challenger kategorije, Edwin Weindorfer, zbog kojeg i borave trenutno u Salzburgu i koji im je velikodušno platio račun: 'Zaboravili su uzeti novac i kreditne kartice iz svoje sobe. Otišao sam im zato ususret u središte grada te im pomogao s priličnom količinom gotovine', pohvalio se Edwin za Salzburger Nachrichten. Tako ih je spasio od neugode koju su doživjeli i pokazao se istinski ugodnim domaćinom.

>> FOTO: Ivaniševići u bračnoj idili na Oliverovom koncertu

>> Ivanišević i dalje jedan od najboljih servera svijeta!

Podsjetimo, Goran Ivanišević je u Salzburgu zbog ATP turnira Challenger kategorije u kojem je svoj doprinos dao okršajem s domaćom legendom Thomasom Musterom u kojem je naš tenisač pobijedio.