Paparazzi agencije X17 uspjeli su snimiti ekskluzivne snimke nevjerojatnog imanja pjevačice Celine Dion, koje između ostalog ima i vodeni park!


Pjevačica Celine Dion, koja trenutačno očekuje blizance sa mužem Reneom Angelilom živi na nevjerojatnom imanju koje jako podsjeća na vodeni zabavni park, možda zato jer na njemu jedan čak i postoji, iako tamo trenutačno žive samo ona, muž i njezin 9-godišnji sin Rene Charles.

Vezani članci Kineski park (Foto: Screenshot) - 6 Mislili da će dobiti jezerce usred zgrada pa se gadno razočarali kada su radovi bili gotovi Slika nije dostupna Izdanje u kojem je nismo navikli vidjeti: Čedna pjevačica u toplesu

>> Celine Dion nosila milijune u dijamantima na premijeri

Vodeni park na imanju Celine Dion uključuje dva velika bazena, jedan ispred glavne kuće i jedan iza, 'rijeku' koja okružuje umjetni otočić na kojem se nalazi kružni tobogan, a na koji se može doći preko dva mostića koji ga spajaju sa ostatkom imanja. Vodeni park u sebi sadrži skoro dva milijuna litara vode, tako da je za potrebe održavanja istog pjevačica dala na imanju sagraditi čak šest rezervoara koji mogu držati 25 milijuna litara vode, da bi vodeni park mogao normalno funkcionirati neovisno o vanjskim izvorima.