Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazala je Lizzy Jagger, kći Micka Jaggera i Jarry Hall, raskalašenog rockera i manekenke koja u svojoj karijeri bilježi i naslovnicu 'Playboya'.


Roditeljsko neodobravanje snimanja naslovnice za 'Playboy' možda i ne iznenađuje, ali s obzirom da dolazi od para koji je u 70-ima bio sinonim za 'sex, drugs and rock'n'roll' može zvučati malo licemjerno.

Mick Jagger i Jerry Hall su 2005. godine svojoj kćerki Lizzy Jagger zabranili golišavo slikanje za naslovnicu poznatog časopisa, no danas, kad ima 27 godina, dobila je zeleno svijetlo te pokazala svoje lijepo tijelo slijedeći stope svoje majke koja je to učinila s 29 godina.

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Nova Playboy zečica u svijetu slavnih: Veličanstvena pozadina bujne crnke obara s nogu Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Bivšu seks-bombu paparazzi snimili kako pomaže 87-godišnjem mužu da ustane nakon što je pao na plaži

>> Prelijepa kći Micka Jaggera glumila DJ-icu za reklamu

Njezina mlađa sestra Georgia May sa 17. godina svoje je obnaženo tijelo po prvi puta izložila pogledima u reklamnoj kampanji za traperice 'Hudson', nakon koje su uslijedile i neke druge izazovne toples kampanje.