Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kontroverzni poduzetnik s pomagačem maltretirao dvadesetšestogodišnju žrtvu.


Nakon kriminalističkog istraživanja policija je jučer u Istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu privela četrdesetjednogodišnjeg Antu Gotovca  i dvadesettrogodišnjeg Danijela B. zbog osnovane sumnje da su 4. studenoga prijetili 26-godišnjakinji i protupravno joj oduzeli slobodu, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Vezani članci Slika nije dostupna Ante Gotovac nezadovoljan: Poziva na novu audiciju Slika nije dostupna Ante Gotovac na audiciji tražio ženu, javile se prve zainteresirane

Mlada žena je već ranije boravila u stanu Ante Gotovca na Srebrnjaku u koji je došla 4. studenoga da uzme svoje stvari. Na to joj je kontroverzni poduzetnik prijetio smrću, nazivao ju pogrdnim riječima i udarao rukama po tijelu te ju je, zajedno s prijateljem Danijelom B., zaključao u jednu od soba svoga stana.

>> Gotovac u zatvoru zbog incidenta s kućnom pomoćnicom

Iskoristivši njihovu nepažnju, 26-godišnjakinja je otključala sobu te je izišla iz stana i otišla u bolnicu 'Merkur' zatražiti liječničku pomoć. Nakon toga otišla je u policijsku postaju i događaj prijavila prijaviti policiji gdje je rečeno da je 26-godišnjakinja lakše ozlijeđena.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su 5. studenoga uz posebno izvješće, odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Ante Gotovac je policiji već poznat po počinjenju desetak kaznenih djela, među kojima i imovinskih. Dvadesetrogodišnji Danijel B. koji je s njim bio u stanu i kojega policija zajedno s Gotovcem sumnjiči za počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode 26-godišnjakinji, dosad nije bio evidentiran u policiji za počinjenje kaznenih djela.