Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Je li ovo samo trač ili ipak nagovještaj da nas čeka još jedan veliki razvod, nije poznato.


Po britanskim medijima širi se trač da je Kate Holmes odselila od Toma Cruisea jer više ne može trpjeti psihičko maltretiranje i scijentološki način života koji joj nameće.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo kako je prokomentirala najrazvikaniji razvod Slika nije dostupna Roditelji se boje 'Suri faktora'

Točnije, ovu vijest prenijelo je britansko izdanje Grazije, za koju je neimenovani izvor, očito blizak paru, dao ekskluzivni intervju u kojem je otkrio šokantne detalje. Prema njegovim navodima, Tom je strahovito manipulativan i to je psihički teror koji je Kate natjerao da pokupi kofere iz njihove milijunske vile i odseli u manju kuću koju imaju na Hollywood Hillsu kako bi našla duševni mir od Tomove opsesije i posluge koja joj u domu samo stvara gužvu zbog koje je opuštanje nemoguća misija. 'Unajmila je tamo svoju poslugu u kojoj nema nijednog scijentologa i više joj je stvarno dosta da svi mediji bruje kako ju Tom apsolutno kontrolira', rekao je izvor za navedeni magazin.

>> Tom Cruise proglašen najseksi patuljkom

>> Katie Holmes podlegla pritisku: Opet trudna!?

Zapravo, ovo nije prvi put da se nagađa o mogućem razlazu para, a baš nedavno su se pojavili napisi kako je njihova kćer Suri najrazmaženije dijete slavnih po čemu su u medijima prozvani kao par koji je pao na roditeljskom ispitu. No, ukoliko je ovo istina, Suri bi mogla nastaviti život samo s majkom, a Tom bi mogao doživjeti reprizu razvoda kao što je bilo kada je Nicole otišla od njega. Je li do njegove naravi ili scijentologije, nije poznato, ali u svakom slučaju o takvom njegovom temperamentu se već dosta brujalo po medijima. Kate ga je bar po slikama u medijima dosada dobro trpjela, a je li ovo ipak trač u kojemu ima nešto istine, pokazat će vrijeme.