Ukoliko se samo kronološki prisjetite svih različitih faza, točnije frizura i bradica koje je u zadnjih dvanaest mjeseci promijenio glumac Brad Pitt, doći će te do zaključka kako on mijenja izgled brade češće nego neki ljudi donje rublje. No on nije sam u toj svojoj potrebi za promjenom, jer pronjuškali smo i ustanovili kako mnogi velikani filma, ili djeca poznatih roditelja imaju isti fetiš ili samo običnu dijagnozu koja samo upućuje da nešto ne štima u njihovu privatnu životu..


Moglo bi se to usko povezati sa ženama kada odjednom počnu mijenjati sve na sebi, a to se 70 posto slučajeva povezuje s nekim nezadovoljstvom na ljubavnom ili poslovnom životu.

Vezani članci Ogromne promjene Nikad nije prekasno za velike promjene, a oni su živući dokaz Nekad i sad Naišle na stare slike pa ih usporedile s novima i poprilično su oduševljene promjenama

To je, dakle, samo jedan od najstarijih načina na koji se manifestira frustracija zbog određene nemoći, pa je takva vanjska promjena naoko najbrže rješenje. No, kako je kod muškaraca to još uvijek relativno neistraženo područje, možemo samo promatrati i donijeti zaključak stoji li im bolje zarasla brada, poput glavnog glumca iz davne serije 'Grizzly Adams', ili jednostavno friško obrijano lice?

Pronašli smo fotografije od kojih je najstarija možda stara tek mjesec dana da sami donesete svoje mišljenje.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju