Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Halle Berry je navodno poludjela na vezu popularne Kim Kardashian i njenog bivšeg Gabriela Aubryja s kojim ima zajedničku kćer Nahlu.


Kim Kardashian je vjerojatno u ovom trenutku najtraženija i najpopularnija reality zvijezda jer svaki dan izazove neki novi naslov u svjetskim medijima, no čini se da je svojim ponašanjem uspjela doslovno spetljati sve koji objavljuju išta vezano za nju. Tako se svaki dan spominje i provlači neko drugo ime s kojim je u navodnoj ljubavnoj vezi, a još jučer se nagađalo da je čak trudna s Kanyjem Westom iako je nedavno viđena u društvu bivšeg Halle Berry. Danas se spominje pak treće ime, a odnosi se na jednom mladog košarkaša.

Vezani članci Slika nije dostupna Sud presudio u korist Halleinog bivšeg! Slika nije dostupna Ruku pod ruku sa dragim: Izgleda jednostavno predivno!

Bilo kako bilo, Kim na sve odgovara šutnjom, ali je zato uzburkala sve oko sebe kojima je šutnja očito zadnja opcija. Po pisanju magazina Star reagirala i Halle Berry zbog navoda da je u vezi s njenim bivšim suprugom Gabrielom Aubryjom s kojim ima zajedničku kćer Nahlu. Prema neimenovanom izvoru glumica doslovno ludi što bi netko poput Kim mogao imati bilo kakav utjecaj na njenu kćer i zgraža se nad tom mogučnošću.

No, isto tako dao je naslutiti kako joj Kim smeta iz više razloga, a nisu svi nužno vezani za odgoj zajedničke kćeri: 'Jako je smeta što se tako 'prešaltao' na dosta mlađu djevojku'. Inače Halle ima 44 godine, a Kim je tek ove godine napunila 30 i ta razlika očito za Halle predstavlja i određeni kompleks: 'Gabriel je Halle cijelo vrijeme dok su bili zajedno uvjeravao kako ga privlače starije žene, a sada se pita jesu li godine ipak bile ogroman problem u njihovoj vezi. Ludi zbog činjenice da nije ispoštovao taj svoj vlastiti stav kojim ju je često uvjeravao, a sada je odjednom s mlađom i popularnijom Kim', zaključio je izvor blizak lijepoj glumici. Čak je naveo i kako Halle uopće ne može shvatiti zašto je netko poput Kim toliko popularan, a na ruku joj ne ide spomen imena u porno kontekstu kao ni činjenica da je bila prijateljica s Paris Hilton.

>> FOTO: Možete li vjerovati da je ovo Kim Kardashian?

>> Je li Kanye West izvisio kod Kim Kardashian zbog manekena?

Iako je prelijepa Halle trenutno u ljubavnoj vezi s Olivierom Martinezom, očito se svim silama želi boriti kako joj kći ne bi završila u slavnom realityju 'Keeping up with Kardashians'. Majčinska zabrinutost ili ljubomora? Procijenite sami.