U Belišću je odigrana humanitarna nogometna utakmica Humanih zvijezda protiv veterana.


Predsjednik Ivo Josipović je dosad u svojim javnim izlaganjima pokazao kako se vrlo dobro nosi s kritikama na svoj račun, pa tako sigurno neće zamjeriti onima koji su primijetili da je na humanitarnoj nogometnoj utakmici zorno prikazao zašto ga nazivaju 'kuhanom nogicom'.

Vezani članci Izraelski predjsednik, Isaac Herzog Nakon sukoba s Palestinom Izrael dobio novog predsjednika: ''Moramo se boriti protiv antisemitizma i mržnje'' Slika nije dostupna VIDEO: Josipović demonstrirao svoje nogometno umijeće

U dresu na strani Humanih zvijezda hrvatske u Belišću je zaigrao protiv veterana NK Belišće. Tamnoplavi dres jasno je kontrirao godinama od sunca skrivanim nogama koje su pored zelene pozadine i tamnih dresova naprosto svijetlile.

Na kraju samo - isplazio jezik!

No, simpatičnom predsjedniku 's kuhanim nogicama' nitko ne osporava odlično odrađen posao unazad skoro godinu dana otkako je na čelu države, što je ipak bitnije od manekenskih listova. U Belišću Ivo je dočekan raširenih ruku, a posebno su mu se razveselila djeca. A kako bi pokazao da je izvan predsjedničkog ureda opušten koliko po potrebi i ozbiljan, fotografu je nasmiješen isplazio jezik.