Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kolege najkontroverznijeg golf igrača na svijetu smatraju kako bi se Tiger Woods trebao vratiti turnirima. Neki predviđaju da bi se to trebalo dogoditi u mjesecima koji slijede.


Svijet golfa je u petak dobio samo dio informacija koje je želio čuti od Tigera Woodsa njegovim javnom isprikom svima koje je povrijedio. Najpoznatiji golfer najavio je povratak, ali nije precizirao kad. To je izazvalo niz spekulacija. Neki predviđaju povratak za nekoliko mjeseci, no velika većina dvoji da bi se to moglo dogoditi.

Vezani članci Slika nije dostupna Tiger Woods bivšoj 'kopao' po privatnim stvarima Slika nije dostupna Rachel Uchitel progovorila: Nisam kurva!

>> VIDEO Prekinuta šutnja Tigera Woodsa: Sve sam vas povrijedio!

‘Znao sam da neće reći kad će se vratiti sportu. Još uvijek je sve svježe od skandala. Mi svi želimo da se vrati jer je odličan igrač’, izjavio je Camilo Villegas reporterima.

‘Drago mi je što se pojavio pred kamerama i rekao nešto. Mislim da je vrijeme da se svi pozabave svojim životima i da njega puste da sredi situaciju u vlastiom dvorištu. Naravno da ga želimo vidjeti na turnirima’, mišljenja je britanski golfer Oliver Wilson.

'Moram priznati da ujutro nisam znao što se događa. Pripremao sam se za rundu. Lijepo je što se ispričao. Nadam se da kad idući put upalim TV da ću saznati nešto više. Bilo mi je drago što sam ga ugledao', izjavio je Woodsov kolega Paul Casey.