Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na internet su iscurile toples Fotografije R’n’B starlete Cassie, koja se nije proslavila kao pjevačica već kao djevojka P. Diddyja.


Cassandri ‘Cassie’ Venturi je hakiran kompjuter, a nakon toga su se na internetu pojavile dvije njene gole Fotografije koje je sama snimila. Povodom neočekivane situacije Cassie je na stranici Twitter gdje ima svoj blog napisala: ‘Čini se kako je netko hakirao moj kompjuter. To je stvarno nisko I podlo. Prestanite se ponašati kao da nikad prije niste vidjeli sise!’

Vezani članci Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije Beyonce (Foto: Instagram) Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine

No tu bi se moglo dodati kako se Cassey uistinu po pitanju grudi ima s čime podičiti, a izašlo je na vidjelo kako Diddyjeva djevojka ima piercinge na bradavicama.

Starleta sumnja kako je njene osobne Fotografije ukrao netko tko joj je jako blizak. Tko prvi pada na pamet? Ma naravno da ne sumnjamo u P. Diddyja… ali nikad se ne zna.