Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Michael Brea je stravičnim ubojstvom šokirao svijet.


Glumac koji je najviše poznat po sporednoj ulozi u 'Ružnoj Betty' Michael Brea, navodno je priveden pod sumnjom da je vlastitoj majci odrubio glavu samurajskim mačem. Tom činu je po izjavama susjeda prethodila svađa majke Yannick i sina, no završilo je tragično monstruoznim ubojstvom.

Vezani članci Valentina Walme Tko bi joj odolio? Naša lijepa plesačica ukrala pažnju na dodjeli glazbenih nagrada u Beogradu Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice

Michael se prema iskazima svjedoka, točnije susjeda koji žive u istoj zgradi,  pozivao na redove iz Biblije i vikao: ' Pokaj se, pokaj se!, a tek onda presudio majci samurajskim mačem. Policija je bila pozvana na intervenciju od strane susjeda i ranije, no akcije s njihove strane nije bilo. U konačnici kada su ipak odlučili reagirati na silne pozive susjeda koji su čuli vriskove, ulaskom u dom obitelji Brea, dočekale su ih krvave scene koje su ostavljale dojam da se nešto stravično zbilo. Majka glumca Yannik Brea nađena je kako kleči u wc-u koji je bio doslovno prekriven krvlju, dok je sin držeći mač u ruci sjedio na krevetu mrmljajući o religiji i pokajanju. Navodno je policija trebala upotrebljavati elektrošokove kako bi ga primirila.

Susjeda koja živi u stanu ispod njih svjedočila je kricima i riječima koje je Michael glasno izgovarao svojoj majci: 'Pokaj se, grešnice, pokaj se! Nikad nisi prihvatila Isusa', prenijela je za medije. Drugi susjed je pak izjavio kako je čuo njegove uzvike u kojima je zazivao 'tvorce svemira' što je karakteristični terminologija za masone za koje se pretpostavlja da su bili često društvo Michaela. Zgroženi su događajem, ali većina svjedoka zamjera policiji što nije intervenirala na prve pozive.

Inače, Michael Brea prema izjavama njegove bivše djevojke i rodbine nije pokazivao nikakve naznake psihičke nestabilnosti, a upravo mu procjena iste slijedi nakon privođenja. Još nije podignuta službena optužnica protiv njega, a dosada nije bio optuživan niti privođen. Osim sporedne uloge u 'Ružnoj Betty', imao je još neke neprimjetne glumačke angažmane, a ujedno je vodio i jedan lanac restorana. U stanu je živio s majkom i bratom blizancem Marcelom, ali njegova uloga u ovom stravičnom ubojstvu još je nepoznata.