Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da su ove godine šale karakteristične za MTV EMA uspjele istinski uvrijediti neke od zvijezda.


Tako se na meti voditeljice dodjela, Eve Longorie, našla Lady Gaga obzirom da je pjevačica sa nedavnim izletom u outfitu od mesa zaista uspjela ostaviti materijala da se našale na njen račun i to uspješno.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksi Eva Longoria Parker vodit će MTV dodjelu EMA 2010.! Slika nije dostupna Nakon mesne haljine Gaga 'isfurala' haljinu od kose!

Naime, Eva se pojavila u velikoj odori u obliku šunke i izjavila: 'Lady Gaga nije mogla doći večeras ali je u frižideru backstagea ostavila svoju haljinu'. Svakako je uspjela zabaviti okupljene na dodjeli, ali Gagi baš i nije bilo smiješno te joj je ljutito poručila da bi bilo bolje da izmisli svoje fore nego da ih zbija preko njenih leđa.

>> I opet Lady Gaga: Kraljica dodjele nagrada EMA

Naravno da Lady Gaga nije bila jedina na meti šala koje su karakteristične za ovaj show, ali je zasada samo ona pokazala senzibilnost po tom pitanju i javno reagirala na događaj iako je trenutno zaokupljena europskom turnejom. Možda je jednostavno ljubomorna jer joj je Eva uspjela ukrasti ideju za sljedeće odijelo. Ne bi čudilo.