Miranda Kerr je doista ugodno iznenadila svojim zadnjim izdanjem viđenim na Tribeca filmskom festivalu.


28-godišnja Australka Miranda Kerr se zanimanjem modela počela baviti već s 13 godina te je kao Victorijin anđeo postala jedan od najpoznatijih svjetskih top modela. No iako smo je kao takvu bili navikli gledati u 'mršavica' izdanju, njezinim pojavljivanjem na Tribeca filmskom festivalu u subotu u New Yorku će to se sigurno promijeniti.

Vezani članci Naslovnica New York Timesa Potresna naslovnica slavnog američkog lista: SAD se približava mračnoj prekretnici Bujni dekolte Pohvalile se bujnim dekolteima i izazvale gledatelje da pokušaju skrenuti pogled

Naime, Miranda se na filmskom festivalu Roberta De Nira pojavila u takvom bujnom izdanju, koji je duboki dekolte samo dodatno naglasio, da je se s malo veće udaljenosti jako lako moglo zamijeniti s Monicom Bellucci, te kao da je tako svima poručila da su dani 'mršavice' jednom za svagda iza nje.

>> VIDEO i FOTO: 'Poker' dekoltea najvrućih modela na Victoria's secret partyju

Miranda i njezin suprug Orlando Bloom su u siječnju postali roditelji, a koliko se čini sinčić Flynn pozitivno utječe na sve aspekte života poznatog modela, uključujući i njezinu liniju koja je od kada je rodila postala samo još ženstvenija.

No nemojte nam vjerovati na riječ nego se i sami uvjerite putem priložene foto galerije!