Miranda Kerr je doista ugodno iznenadila svojim zadnjim izdanjem viđenim na Tribeca filmskom festivalu.


28-godišnja Australka Miranda Kerr se zanimanjem modela počela baviti već s 13 godina te je kao Victorijin anđeo postala jedan od najpoznatijih svjetskih top modela. No iako smo je kao takvu bili navikli gledati u 'mršavica' izdanju, njezinim pojavljivanjem na Tribeca filmskom festivalu u subotu u New Yorku će to se sigurno promijeniti.

Vezani članci Tegan Martin Nikome nije jasno treba li ovaj topić stajati baš ovako ili je jednostavno premali za ovu misicu Bujni dekolte Pohvalile se bujnim dekolteima i izazvale gledatelje da pokušaju skrenuti pogled

Naime, Miranda se na filmskom festivalu Roberta De Nira pojavila u takvom bujnom izdanju, koji je duboki dekolte samo dodatno naglasio, da je se s malo veće udaljenosti jako lako moglo zamijeniti s Monicom Bellucci, te kao da je tako svima poručila da su dani 'mršavice' jednom za svagda iza nje.

>> VIDEO i FOTO: 'Poker' dekoltea najvrućih modela na Victoria's secret partyju

Miranda i njezin suprug Orlando Bloom su u siječnju postali roditelji, a koliko se čini sinčić Flynn pozitivno utječe na sve aspekte života poznatog modela, uključujući i njezinu liniju koja je od kada je rodila postala samo još ženstvenija.

No nemojte nam vjerovati na riječ nego se i sami uvjerite putem priložene foto galerije!