Stražnjicu gore! – novi je 'plesni pokret' Paris Hilton za koju se može reći kako se opet vratila u dobro poznatu formu kad je riječ o proizvodnji paparazzi materijala, ili joj je možda brazilsko sunce udarilo u glavu.


Paris Hilton je sa svojim dečkom Dougom Reinhardtom doputovala u Rio kako bi Valentinovo proslavila na najvećem karnevalu na svijetu. Već duži period je Paris bila nezanimljiva paparazzijima, pa nije bilo sigurno je li otišla u penziju, ili se samo primirila. Sudeći po tome kako je provela vikend, očito je da je u pitanju bilo ovo potonje.

Vezani članci Slika nije dostupna Besprijekorna i elegantna u crnom: Ipak, pogledajte bolje! Slika nije dostupna Paris nakon debakla i sramote opet u ljubavnoj idili

Paris se svako jutro počela u sve oskudnijoj odjeći rastezati na jutarnjem suncu na terasi luksuznog hotela Copacabana Palace u Riju u kojem je odsjela. Snimatelje je odmah primijetila. Prihvatila je igru i počela izvoditi performancee poput posljednjeg u kojem je stražnjicu u tangi namjerno prislonila na ogradu kako bi paparazzi dobili ‘mesa’.

>> Paris Hilton se udaje ovog ljeta

Kočnice su pak posebno popustile prilikom reklamiranja piva Devassa (Devassa na portugalskom znači: seksi) u jednom klubu gdje je Doug Reinhardt po prvi put osjetio što znači hodati s Paris Hilton. Našao se u prilično neugodnoj situaciji kad je starleta u jednom trenutku pala na koljena držeći limenku piva u ruci pa je njena crna tanga još više došla do izražaja u ionako dovoljno prozirnoj haljini. Dok su se fotografi bacilli na posao poput vukova snimajući naprćenu Paris, Doug je sve to pratio iz prikrajka s kiselim osmjehom na licu.