Pjevačica Slađana Petrušić Slađa nastupila je na otvorenju narodnjačkog kluba u Bjelovaru, kada je odjenula toliko kratku haljinu da joj je svako malo ispadalo međunožje.


Publika je te trenutke čekala s nestrpljenjem, pogotovo muški dio koji je Slađu svako malo pozivao na zajedničko pjevanje i fotografiranje. Jednom se preodjenula i to u crne vruće hlačice koje su mamile dodatne poglede, a Slađa uživala u pažnju koju privlači.

Vezani članci Slika nije dostupna Slađa uzvraća bivšem dečku bez zubiju Slika nije dostupna Slađa Sabini: Glavu ću joj otkinuti!

No, Slađa se više ne može hvaliti donedavno njezinim glavnim tjelesnim adutom - bujnim poprsjem koje je uvijek gurala u prvi plan. Naime, preboljela je bulimiju jer je, prema njezinim riječima, to bio jedini način da smršavi. Izgubila je više od 15 kilograma i o poremećaju prehrane i bulimiji otvoreno govorila za medije. Kaže da danas jede umjereno i zdravo, te bulimiju kao sredstvo mršavljenja ne bi preporučila nikome.

Osvijestila problem i prestala povraćati

'Jako volim hranu i stvarno ne mogu bez jela. Najedeš se onako 'ful', sit si i ideš izbljuvat', rekla je Slađana za In Magazin. Ipak, na vrijeme je primijetila svoj problem i prestala povraćati.

>> Slađa zbog bulimije ostala bez bujnog poprsja