Arnold Schwarzenegger već dugo nije viđen tako sretan kao prilikom vožnje biciklom u Londonu ovog četvrtka.


Holivudska zvijezda i bivši guverner Kalifornije, Arnold Schwarzenegger se u četvrtak u Londonu susreo s londonskim gradonačelnikom Borisom Johnsonom, ne bi razgovarali o tome kako smanjiti emisiju štetnih plinova u atmosferu i kojim sredstvima razvijati tržište prijevoznih sredstava s niskom emisijom štetnih tvari za okoliš.

>> Schwarzenegger se vraća na film ulogom nacističkog oficira

Vezani članci Japanski premijer Shinzo Abe Najdugovječniji japanski premijer objavio da odlazi s dužnosti zbog narušenog zdravlja Koronavirus i sigurnost na poslu - 3 Kako se na poslu zaštititi od koronavirusa: "Bez obzira na to što vi to radite, ako to ne radi i vaš kolega, onda i dalje nije dovoljno"

Tom prilikom dva uglednika su se provozali na biciklima napravljenim od recikliranih materijala, želeći dati pozitivan primjer ostalima. Prilikom vožnje biciklom Schwarzenegger je, iako posjeduje vozni park vrijedan stotine tisuća dolara, u kojem se između ostalog nalazi i skupocjeni Ferrari Spider 360, je doslovno blistao od sreće .

Možda je vožnja biciklom vratila bivšeg kalifornijskog guvernera u djetinjstvo, jer već jako dugo nije viđen tako sretan kao tom prilikom. Nakon vožnje biciklom londonskim parkom Arnie je dijelio autograme obožavateljima koji su se okupili ne bi li vidjeli svog idola.