Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milica Majstorović izašla je iz bolnice i oporavlja se u obiteljskom domu. Kaže, dobro je.


Mlada pjevačica i kandidatkinja u showu 'Operacija trijumf' od pokušaja suicida (kada je alkoholom zalila šaku tableta, jer si je zbog nesretne ljubavi pokušala oduzeti život, op.a) oporavlja se u rodnom Kragujevcu. Ekipa srpskog časopisa Puls pronašla je lijepu pjevačicu u roditeljskoj kući i uspjela ovjekovječiti Milicu nakon tragedije koju je priuštila sebi, obitelji i prijateljima.

Milica odbija jesti

Vezani članci Razdvojene sijamske blizanke - 5 Razdvojene sijamske blizanke prvi put mogu vidjeti jedna drugu, neurokirurzi presretni: "Oduševljen sam koliko je cijela ekipa uspjela“ Slika nije dostupna 'Na Akademiji nisam pronašla ljubav'

'Sada sam dobro. Još nisam spremna pričati o svemu što se dogodilo. Možete samo zamisliti kako je mojoj obitelji', strašno se zabrinula Milica kako se nakon nesreće osjeća njezina obitelj, a što bi tek bilo da je pokušaj samoubojstva uspio.

'S Milicom je razgovarao i psiholog, pokušavajući je izvuči iz stanja u koje je zapala te je nagovoriti da počne normalno jesti. Jako je oslabjela i čini se da će joj biti potrebno puno vremena da se sasvim oporavi. Obitelj i prijatelji joj nastoje pomoći, ali ako ovako nastavi mogla bi nepovratno narušiti svoje zdravlje. Više puta je primila infuziju, ali od toga ne može živjeti', rekao je Kurirov izvor.

Podsjetimo, Milica Majstorović je u noći između 18. i 19. veljače primljena u Hitnu u Kragujevcu, kada je podvrgnuta detoksikaciji. Primljena je u ordinaciju toksikologinje Vesne Marjanović, koja je reagirala na vrijeme i spasila život nesretnoj 20-godišnjoj Milici.

>> Zvijezda 'Operacije trijumf' pokušala samoubojstvo!

>> Svi moraju šutjeti o Miličinom pokušaju samoubojstva

>> 'Suicidna Milica mislila je da će uspjeti zbog izgleda'