Iako nije prošlo ni mjesec dana otkako je prekinula s glazbenikom Benjijem Maddenom, Paris Hilton već se baca drugima oko vrata i to ispijajući alkohol iz boce.


Bogatu nasljednicu protekli se vikend moglo vidjeti u klubu Mokai u Miamiju kako partija sa svojom sestrom Nicky. Kao i uvijek i ovaj je puta bila u centru pažnje, a svoje je oko bacila na nestašnog glumca Stephena Dorffa.

Vezani članci Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Jedan od najzgodnijih muškaraca svijeta spektakularno se našalio na svoj račun uz pomoć boce džina Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Proslavila ju je veza s jednim od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a sad je u sretnom braku s kirurgom

>> Paris Hilton posrnula pred paparazzima

>> Benji Madden ne želi pričati o rastanku s Paris

>> Paris Hilton ostavila dečka

Seksi bogatašica nakon duge veze s Benjijem kojeg je do nedavno dizala u nebesa, oporavlja se s bocom alkohola, cigaretama i slavnim muškarcima.

U klubu Mokai nosila je top s dubokim dekolteom i kratku suknjicu te je mamila uzdahe okupljene gomile. Paparazzi su je snimili kako alkohol pije iz boce te okolo hoda s nezapaljenom cigaretom, sve dok se netko od prisutnih nije ponudio zapaliti je. Kao da sve to nije bilo dovoljno, pokušala je šarmirati glumca Stephena Dorffa.