Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ipak, fotografija ne dokazuje mnogo: ni vrijeme udarca, ni krivca za ovakav izgled i njena vjerodostojnost je upitna.


TMZ je objavio fotografiju slomljenih prednjih zuba Oksane Grigorijeve koja je rezultat navodnog Melovog fizičkog nasilja. No, uz fotografiju, u priču se ubacio i zubar koji joj izjavama podupire sudski spor. Tako je doktor koji stoji iza imena Ross Shelden izjavio kako je uznemirena došla kod njega, a osim slomljena dva prednja zuba, imala je i par masnica po licu: 'Slomila se, pa mi je priznala kako je izudarana i bila je jako uznemirena da se sve ne bi saznalo u javnosti'. No, njegov iskaz daleko je od vjerodostojnog obzirom da je svoju priču mijenjao već nekoliko puta, a i sve da je bilo tako, po sili zakona bio je dužan prijaviti događaj koji mu je iznijela.

>> Mel Oksani: Moj tamnooki, predivni, mali komunistu

Vezani članci Slika nije dostupna Uskoro presuda: Melu Gibsonu prijeti četiri godine zatvora Slika nije dostupna Melu prekipjelo: traži puno skrbništvo nad kćeri s Oksanom

U svakom slučaju, na slici se ne vide nikakve modrice od udaraca, pa skupa s tim izostaju i dokazi, makar ih ona prekrila sa šminkom kako tvrdi doktor. Ipak, ako je htjela prekriti modrice šminkom, čemu onda otkrivati slomljene zube ovakvim osmijehom?