Katie Price, poznata još kao Jordan snimljena je u četvrtak dok je napuštala hotel u Londonu u kojem je trenutno odsjela, a sudeći po odjevnoj kombinaciji koju je obukla stvarno se ne bi moglo zaključiti da uskoro namjerava izdati ništa drugo nego – knjigu s modnim savjetima za žene!


Crni korzet, suknja od paunovog perja i kričavo plave 'borosane', nadopunjeni nakitom koji je najbolje prokometirati riječima 'bez komentara', definitivno su jedna od najneukusnijih i modno onesviještenih kombinacija u kojima se Jordan do sada pojavila u javnosti, a opće je poznato da joj ukus za modu baš nije istančan, da se blago izrazimo.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Jordan od dečka napravila transvestita! Slika nije dostupna FOTO: Jordan na Ibizi slinila na prijateljev Rolls Royce

>> FOTO: Katie Price kišobranom nasrnula na fotografe

Ova odjevna kombinacija bila je toliko užasna da čak ni njezin dekolte nije uspio odvući pažnju od te činjenice, što je u mnogo prilika uspijevao. A kako Katie uskoro izdaje knjigu s modnim savjetima za žene, iskreno se nadamo da njezini klonovi neće uskoro početi hodati po ulicama, jer je jedna Jordan sasvim dosta, a puno puta i previše.