Katie Price i Alex Reid trenutačno se nalaze na medenom mjesecu na Tajlandu, gdje su snimljeni kako goli uživaju na terasi svoje hotelske sobe, no usprkos dekadentno-idiličnom prizoru vijesti koje stižu ne govore da par baš uživa.


Naime, Katie i Alex stalno prati snimateljska ekipa ITV-a, koja snima emisiju 'Katie & Alex: For Better For Worse', koja će biti prikazana u tri dijela, a jedan Reidov prijatelj medijima je otkrio da Jordan radije snima za ITV i priča s mamom na telefon nego što se bavi svojim novopečenim mužićem.

>> Jordan se vratila onome što najbolje zna - poziranju

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Silvia Irabien je 35-godišnja seks bomba! Slika nije dostupna FOTO: Napokon procurile gole slike Kanye Westove bivše!

>> Katie Price i Alex Reid se vjenčali u Las Vegasu!

Što je nagore od svega, Jordanina jedina okupacija je da zatrudni, dok je Alex vrijeme na medenom mjesecu želio iskoristiti za seksualne igrice u krevetu odjeven kao svoj alter ego Roxanne. 'Katie nije htjela imati ništa s tim. Dosta joj je Roxanne i izgleda da ne želi uopće biti intimna s njim', otkrio je Reidov prijatelj. Da li su to zadnji 'problemi u raju' novopečenog celebrity para još ćemo vidjeti, no čisto sumnjamo u to.