Ni neki hrvatski celebrityji nisu odoljeli 'karnevalskom ludilu' te su se u subotu navečer zaputili u Lisinski.


Karnevalska večer 'Lisinski pleše pod maskama' je u petak navečer okupila sve generacije maskiranih Zagrepčana koji su se dobro zabavljali plešući uz glazbu Los Caballerosa, Soulfingersa i drugih, a i neki za odličnu atmosferu su se pobrinule i seksepilne brazilske plesačice sambe,a kako je agencija koja je prenijela fotografije navela, 'svi posjetitelji su bili maskirani'.

Vezani članci Ikea (Foto:Frank Duenzl/DPA/PIXSELL) Pregače i maske za lice: IKEA proizvodi zaštitnu opremu za zdravstvene djelatnike Mate Rimac, donacija iz Kine Dobro se dobrim vraća: Rimac pomogao Kinezima kad im je bilo teško, oni sad uzvraćaju

>> FOTO: Koji policajac ne bi želio ovakve prosvjednice 's druge strane'?

A među maskiranim posjetiteljima su se našli i neki hrvatski celebrityji, od koji su najzanimljivije maske imali Maja Morales i Marko Grubnić.

Naime, kako se moglo zaključiti iz njihovih outfita, Maja se odlučila 'maskirati' u samu sebe, dok je Modni mačak posegnuo za još zanimljivijom kombinacijom koja je neodoljivo podsjećala kao da se pokušao maskirati u – Lanu Klingor.

A možda se Marko, kao i Maja 'maskirao' u samog sebe, no htio to ili ne, s dotičnom frizurom je ipak puno više ličio na Lanu. Uostalom, prosudite sami putem priložene foto galerije!