Ni neki hrvatski celebrityji nisu odoljeli 'karnevalskom ludilu' te su se u subotu navečer zaputili u Lisinski.


Karnevalska večer 'Lisinski pleše pod maskama' je u petak navečer okupila sve generacije maskiranih Zagrepčana koji su se dobro zabavljali plešući uz glazbu Los Caballerosa, Soulfingersa i drugih, a i neki za odličnu atmosferu su se pobrinule i seksepilne brazilske plesačice sambe,a kako je agencija koja je prenijela fotografije navela, 'svi posjetitelji su bili maskirani'.

Vezani članci Slika nije dostupna Začinite vaše praznike sa seksi zečicama! Slika nije dostupna FOTO: Koji policajac ne bi želio ovakve prosvjednice 's druge strane'?

>> FOTO: Koji policajac ne bi želio ovakve prosvjednice 's druge strane'?

A među maskiranim posjetiteljima su se našli i neki hrvatski celebrityji, od koji su najzanimljivije maske imali Maja Morales i Marko Grubnić.

Naime, kako se moglo zaključiti iz njihovih outfita, Maja se odlučila 'maskirati' u samu sebe, dok je Modni mačak posegnuo za još zanimljivijom kombinacijom koja je neodoljivo podsjećala kao da se pokušao maskirati u – Lanu Klingor.

A možda se Marko, kao i Maja 'maskirao' u samog sebe, no htio to ili ne, s dotičnom frizurom je ipak puno više ličio na Lanu. Uostalom, prosudite sami putem priložene foto galerije!