Sophie Monk još je jednom pokazala zašto zaslužuje svoj prostor u medijima. Pa tko bi joj odolio...


Bivša djevojka Benjija Maddena, sadašnjeg supruga Nicole Richie, super seksi Sophie Monk nehotice je rukom pomaknula gornji dio monokinija dok je primijetila kako je paparazzi fotografiraju dok se bućka u plićaku na jednoj od australskih plaža. Zna Sophie da ne posjeduje niti jedan drugi talent osim seksipila, jer koliko joj u CV-ju crnim podebljano piše kako je glumica i pjevačica, Sophie je prije svega model.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Priče da su žene ravnopravne muškarcima su smiješne!' Slika nije dostupna Stjepan i Luka pozirali su s poznatim glumcem

No, podsjetimo kako je 29-godišnja ljepotica nekoć bila članica ženske pop skupine Bardot nakon čega ih je otkantala i započela solo karijeru. Prije nego se iz Australije preselila u Ameriku bila je u ljubavnoj vezi s Chris Cooper iz Tasmanije, a kojeg je nogirala nedugo nakon ateriranja na američko tlo.

Bila u vezi s Judeom Lawom

Amerika je otvorila vrata njoj i njezinom karizmatičnom poprsju kojem 'sasvim slučajno' tu i tamo ispadne neka bradavica. To se svidjelo i glumcu Judeu Lawu s kojim je prohodala čim se preselila. Prema pisanjima američkih medija, Law nije zadovoljio njezine divlje prohtjeve, pa je svoju neobuzdanu stranu morala zadovoljiti u 'slikovnica čovjeku' Benjiju Maddenu koji ju je čak i zaprosio.

>> FOTO: Sophie Monk - dugonoga i bez grudnjaka

>> FOTO: Sophie Monk nosi pretijesne sandale

To je trajalo dvije godine, a Monkova se pognute glave vratila u Australiju. Njezin glasnogovornik tada je rekao: 'Sophie i Benji su službeno prekinuli. Odluka je bila obostrana.' Samo tri mjeseca kasnije počeli su je povezivati s Ryanom Johnom Seacrestom, televizijskim producentom, zabavljačem i domaćinom showa American Idol.