Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Suprug Sandre Bullock prijavio se na rehabilitaciju za odvikavanje od seksa. No pojavila se fotografija koja ga kompromitira više nego švrljanje po krevetima.


Konačno se pojavila kontroverzna fotografija Jessea Jamesa, supruga supruga Sandre Bullock koja ga svrstava u isti neonacistički koš kao i njegovu ljubavnicu Michelle ‘Bombshell’ Mcgee koja se već prije fotografirala s nacističkom svastikom oko lijeve ruke, a također je poznato da posjeduje i tetoviranu svastiku na jednom od svojih ‘strateških’ mjesta.

Vezani članci Slika nije dostupna Prekinula s dečkom, sad je slobodna! Slika nije dostupna 'Kat Von D je bolja u seksu od Sandre Bullock'

>> FOTO: Javile se još dvije ljubavnice Jessea Jamesa

Us Weekly objavio je fotografiju na kojoj Jesse na glavi ima kapu časnika SS postrojbi stoji u pozi ‘Sieg heil’, a jedino što bi se moglo shvatiti kako izrazito bizarni smisao za humor u cijeloj situaciji je da s dva prsta lijeve ruke oponaša brkove Adolfa Hitlera.

Fotografija je snimljena 2004. Godine dok su Jesse i Sandra još uvijek hodali, a isti izvor navodi kako Jesse po uvjerenjima nije neonacist i da je fotografiju načinio kako bi ‘šokirao’. E pa Jesse uspio si šokirati, jednako kao i tvoja neonacistička ljubavnica.