Ivana Vasilj i Bruno Orešković viđeni u nježnom šaputanju u centru Zagreba.


Aktualni Miss i mister Hrvatske, Ivana Vasilj i Bruno Orešković, viđeni su u kafiću u centru Zagreba kako si šapuću na uho i jedan drugome slatko i nevino smješkaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Ma kakvi skandali?! Samo zdravi život! Slika nije dostupna Atraktivna Miss Hrvatske mami poglede u bikiniju

Sudeći po fotografijama nije teško zaključiti kako su si bliski, a da je 'nešto više' u pitanju može se iščitati iz Ivaninog sramežljivog prolaženja prstima kroz kosu i Brunovog nježnog naginjanja prema Ivaninom uhu, što njoj očigledno nije nimalo smetalo.

Ivana njegova treća djevojka?

Čini se kako Bruno pada na plavuše, sjetimo li se nedavnih snimaka koji dokazuju kako je u vezi s nepoznatom djevojkom plave kose, dok je u vezi bio s drugom, Viktorijom iz Vukovara. A da ih ne vara potvrdio je izjavom: 'Imam dvije djevojke i obje znaju jedna za drugu'.

Pitamo se, pitamo, je li Ivana Vasilj treća djevojka u misterovom životu ili je zauzela poziciju prve violine pa mu sada neometano svira na uho čak i centru grada, gdje ih svi mogu vidjeti.

>> VIDEO: Bruno Orešković u vezi s dvije djevojke

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju