Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bernie Ecclestone - prva i najutjecajnija osoba svijeta Formule 1, još se u ožujku razveo od supruge Slavice, no nije se rastao od ljubavi prema Jadranskoj obali. Tako da je ponovo odlučio naći svoj mir i odmoriti se od, u zadnje vrijeme, izuzetno stresnog posla, na hrvatskoj obali.


Bernie je jučer oko 14.00 sati sletio u splitsku zračnu luku Resnik, da bi se kasnije našao u Trogiru gdje ga je već čekala njegova šezdesetmetarska jahta 'Petara'. Iako se sumnjalo da će nakon Slavice odustati od Hrvatske, on to nije učinio, jer izgleda da ga je za Hrvatsku osim bivše supruge počela vezati i naša domaća spiza. Prva stvar koju je učinio nakon prospavane noći bila je posjeta trogirskoj tržnici, gdje je sve što je poželio, kupovao sam! Najviše je zastao kraj sira domaće proizvodnje, gdje se krajičkom oka dala vidjeti njegova glava kako isprobava i njuška sir koji mu se očito jako svidio.

>>Ecclestoneovi se razveli u 58 sekundi, Slavica traži milijardu funti

>>Slavica će dobiti više od Bernieja

Vezani članci Liječnik iz BiH godinu dana čekao papire za rad u Hrvatskoj Liječnici bježe iz Hrvatske, jedan koji je došao iz BiH godinu dana borio se s – birokracijom Slika nije dostupna Odmor iz snova: Bernie u Trogiru uživa s 46 godina mlađom suprugom!

Navodi se kako obožava Dalmatinsku obalu, jer je to njemu jedino mjesto na svijetu, gdje ne treba pomoć tjelohrantelja i gdje se osjeća normalno poput svakog čovjeka koji živi na tom području.