Američka glumica AnnaLynne McCord se jako često pojavljuje u medijima, a veliku većinu pažnje dobiva zato što kada si odabire odjeću u velikoj većini slučajeva poseže kreacijama tipa 'pokazati ću im svoje bradavice', a paparazzi i muški fanovi je zbog istog obožavaju, ali za upoznavanje sa mamom svog dečka Kellena Lutza se odlučila odreći svog uobičajenog stila odijevanja.


No u četvrtak popodne 22-godišnja AnnaLynne se uputila u holivudski restoran Aroma, gdje je imala zakazan ručak s dečkom Kellenom Lutzom da bi po prvi put upoznala njegovu majku. AnnaLynne i Kellen se već neko vrijeme viđaju i čini se da im je veza ušla u fazu 'upoznajmo partnerove roditelje', a mlada glumica očigledno nije željela preplašiti mamu svog dečka sa svojim stršećim bradavicama pa se odrekla svog uobičajenog stila odijevanja, te se odlučila za nevinu i u potpunosti neprozirnu bijelu haljinu, sve vjerojatno u nadi prvog dobrog dojma.

Vezani članci Bujne djevojke Pokazale svoje najveće breme, svi se odjednom pretvorili u humanitarce koji im žele pomoći Slika nije dostupna Tko ne bi htio da ga 'izmlati' Annalynne McCord!?

>> FOTO: AnnaLynne McCord opet privlači pažnju

>> AnnaLynne McCord bradavicama na holivudske moćnike

>> Seksi AnnaLynne privlačila pažnju na filmskom setu

>> AnnaLynne McCord pokazala međunožje snimateljima