Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši menadžer Corone u sudnici je svoj iskaz začinio priznanjem gay veze koju su on i Fabrizio njegovali dvije godine, a za koju je znala i hrvatska manekenka.


Čini se kako utaja poreza i izigravanje 'paparazza' koje je Fabrizio Corona debelo znao unovčiti, nije jedino što je omelo njegov brak s Ninom Morić.

Vezani članci Slika nije dostupna Nina s Coronom zakopala ratnu sjekiru! Slika nije dostupna Po drugi put se udaje Nina Morić!

Njegov bivši menadžer, Lele Mora, je svjedočenjem u sudnici izazvao još jedan skandal izjavivši kako su on i Fabrizio bili u ljubavnoj vezi dvije godine. Tako je sudionik cijele ucjenjivačke parade s kompromitirajućim fotografijama u kojoj su kao poslovni partneri izgledno dijelili i postelju, prišio Fabriziju još jednu mrlju na njegov, već dovoljno narušeni, imidž.

Lele se nije libio govoriti i o financijskoj podršci koju je pružao ljubavniku Fabriziju, a koja se ne odnosi samo na male slatke paketiće s mašnom, već na nešto puno luksuznije. U igri su tako bili auti, kuće i enormne svote novca u čijem se obilju očito raspirivala i strast.

>> Po drugi put se udaje Nina Morić!

>> FOTO: Nina Morić zaboravila obući gaćice na Tjednu mode

Nina Morić je navodno saznala za promjenu seksualne orijentacije svog tadašnjeg supruga, ali su demantiji prštali na sve strane vjerojatno smatrajući da će time kupiti medijski mir, ali i sačuvati koliki-toliki ugled. No, skandali se izgledno još uvijek lijepe na slavni dvojac, očito s razlogom.