Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Katy Perry ponovo osvaja publiku u srebrnom bikiniju na naslovnici Rolling Stonea.


No Katy se nije fokusirala samo na svoj fizički izgled. U intervjuu koji je dala za magazin kaže 'kako su svijetu potrebne revolucionarne promjene više nego ikad prije'. 'Danas je prioritet jedino biti slavan, dok su uvjeti u kojima ljudi žive zaista loši. Ja sam prihvatila ovu igru, no želim svoju slavu preusmjeriti na važnije probleme', izjavila je Katy.

Vezani članci Katy Perry, Orlando Bloom Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera! Katy Perry - 2 Prvi put u javnosti s kćeri otkako je rodila prije šest mjeseci, vidi se da uživa u majčinstvu

Danas je Katy poznata i slavna ne samo radi svojih albuma, već i zahvaljujući svoj tijelu. Naučiti voljeti svoje tijelo nije bio lak zadatak. U 11. godini počela je moliti za velike grudi, a kad je ušla u pubertet one su jednostavno bujale. 'Molim te Bože prestani! Ne mogu vidjeti vlastita stopala', rekla je. Tek u 19. godini sve je sjelo na svoje mjesto.

Uz to, dodala je da je ne zanimaju loše kritike. 'Jeste li vidjeli brojeve? Brojevi ne lažu!', osvrnula se na svoj najprodavaniji hit 'California Gurls'.