U nedjelju 3. svibnja u Los Angelesu održao se miting humanitarnog karaktera Scavenger Cup 'Start Your Engines', namijenjen za pomoć djeci oboljeloj od raka. Kako bi se podigao moral natjecatelja u njihovim automobilima, na startu se pojavila poznata kućanica Eva Longoria Parker u ulozi starterice!


Uloga starterice inače je uvijek namijenjena za najatraktivniju djevojku u organizaciji neke utrke, no Eva je svoju novu počasnu ulogu odradila bez premca! Odjevena skroz u bijelo s naznakom na uske vruče hlačice u kombinaciji s visokim zlatnim štiklama, trideset četverogodišnjoj Evi je samo potvrdilo još uvijek privlačnu liniju njenog tijela direktno naglašavajući njenu privlačnu tamniju put i sav mogući seksipil kojim odiše ova glumica meksičkog američkih korijena.

Vezani članci Slika nije dostupna Prve fotke: Ovo je sretnik koji ljubi 38-godišnju ljepoticu! Slika nije dostupna Diplomirala u 38-oj: 'Veliki dan' za Evu Longoriu!

Iako se našla na startu utrke s razlogom privlačenja pozornosti, nitko nije očekivao lukavog natjecatelja koji je u svome automobilu stao odmah iza Eve, ne bi li se svojim očima uvjerio u idealan oblik već opjevane glumičine stražnjice! U galeriji pogledajte veselu Evu na startu utrke i naravno jednog od natjecatelja koji nije mogao maknuti pogled s njezine stražnjice.