Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Eva Longoria je danas popodne u Los Angelesu predala zahtjev za razvod braka od košarkaša Tonyja Parkera.


Kako izvještava People.com, samo nekoliko sati nakon što je Tony Parker preko svog glasnogovornika demantirao priču da je podnio zahtjev za razvod braka od supruge Eve Longorie, priča koju je prenio portal TMZ, izvor blizak glumici potvrdio je People.com da je ona to sama danas učinila na višem sudu u Los Angelesu.

Vezani članci Slika nije dostupna Tony Parker i 'kućanica' Eva raskinuli brak Slika nije dostupna Longoria žali što se nije rastala puno ranije od preljubnika

>> Rastaju li se Eva Longoria i Tony Parker zbog navodne nevjere?

>> Zbog Hrvatske Eva Longoria zaboravila na Face i Twitter

People tvrdi da je Eva bila 'potpuno i kompletno zatečena svježim izvještajima o nevjeri njezinog 28-godišnjeg muža, koji je kako US Weekly tvrdi bio poslao stotine i stotine sms poruka jednoj njihovoj zajedničkoj prijateljici u zadnjih godinu dana. Izvor blizak Longoriji rekao je da je glumičino 'srce slomljeno zbog prevare', te nadodao da je Tony, jednom suočen s optužbama od strane supruge, sve priznao.

Epilog slijedi, a ako su izvori stranih medija pouzdani, a u većini slučajeva jesu, slijedi nam najveći celebrity razvod nakon onog od Madonne i Guy Ritchia.