Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski pjevači, poznati po zajedničkoj suradnji na Live Aidu 1985. godine, ponovno su prijatelji.


Godine 1985. povodom Live Aida, Elton John izveo je pjesmu 'Don't Let The Sun Go Down On Me' u duetu s Georgeom Michaelom. 'Bio je to poseban trenutak, svi su poludili', prisjeća se jedan od posjetitelja.

Vezani članci Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) Bivši ljubavnik pokojnog pjevača provalio u njegov dom pa vrištao dok ga je policija odvodila Elton John i David Furnish Supruzi je poslije četiri godine braka priznao da je gej, a sad slavi 15. godišnjicu s mužem

Dva su glazbenika bili prijatelji dugi niz godina. Međutim, krajem devedesetih godina George Michael upleten je u sve više seksualnih skandala. 'George nije sav svoj', izjavio je Elton John 2004. godine. Ta je izjava povrijedila Georgea Michaela te su ostali u svađi sedam godina.

Prije nekoliko je dana svemu došao kraj, kada je Elton John, zajedno sa svojim suprugom Davidom Furnishem održao dobrotvorni bal u svojem domu u Windsoru, Berksu. Prijatelji su zaboravili nesuglasice i nastupili zajedno kao nekada za što su zasluženo dobili ovacije publike. (Agencija VLM)