Nakon što su ga u zračnoj luci presreli paparazzi Mike Tyson odlučio je se obračunati sa šakama s jednim od njih.


Epilog: nokautirani paparazzo u bolnici, a čelični Mike je nakon uhićenja večer dočekao u policiji. Donosimo vam ekskluzivne fotografije uhićenja Mike Tysona!

Vezani članci Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst" Policija, ilustracija - 1 Sramotni incident: Na splitskoj plaži napadnuti mladić i djevojka, državljani Srbije

'Dvoje muškaraca su se pohvatali pa je Mike Tyson navodno jednim udarcem udario fotografa u glavu zbog čega je ovaj završio na podu.', izjavio je izvor s policije, no nije želio dublje ulaziti u slučaj zbog istrage koja još uvijek traje.

>> VIDEO: Mike Tyson u suzama tijekom intervjua s Oprah

Fotograf je prebačen u lokalnu bolnicu zbog ozljede glave, a Tyson je nakon incidenta uhićen te odveden u policijsku stanicu u Los Angelesu. Kako je nakon incidenta surađivao s policijom Tyson je oko osam sati navečer pušten kući uz jamčevinu. Prema riječima Tysonove glasnogovornice, Tyson je bio isprovociran od strane paparazza. Prema njihovoj verziji Tyson je putovao sa svojom ženom i 10-mjesečnom bebom kada ga je napao agresivni paparazzo te ga je boksač udario u samoobrani.

'Gospodin Tyson nije učinio ništa loše, ovog puta je on žrtva. Branit ćemo njegova prava.', izjavio je Tysonov odvjetnik nakon incidenta, a predstavnik aerodromske policije, narednik Jim Holcomb rekao je da postoji 'više verzija iste priče', te da će istraga utvrditi što je istina od svega.