Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Drugi dio godišnje inventure domaće celeb scene podsjeća koje ljubavne veze nisu izdržale.


Ukoliko ste mislili da su ovu godinu obilježili holivudski razlazi i rastave, varate se. Pogledom na domaće celebrity dvorište po pitanju ljubavnih previranja nije puno siromašnije, možda tek obilježeno s pokojom ljubavnom aferom manje, no neki su se pobrinuli da održe prosjek i po tom pitanju.

Vezani članci Slika nije dostupna Andrej Dojkić: Još uvijek se čujem s Petrom Sanader Slika nije dostupna Lana Klingor i Goran Bogdan ostali su prijatelji

Ipak, naše zvijezde nisu samo preko ljubavnika lomili veze i brakove, našlo se tu i mnogih drugih prepreka iako su najčešće same zvijezde svoj razlaz karakterizirale diplomatskom objavom kako je riječ o 'nepomirljivim razlikama'. No, u svakom slučaju nagledali smo se i naslušali svega. Ljubav je svakako prevrtljiva, tako da ni slavni ne mogu biti imuni na nove izazove koje nudi, a mi smo zabilježili ljubavne događaje koje su potresale javnost i često izazvale diskusiju kako ljubav koja se toliko veliča po medijima odjednom doživi svoj krah.

Trio Fani - Kerum - Jovanović?

Željko Kerum je svakako glavna zvijezda ove rubrike jer čini se da splitskog gradonačelnika skandali prate na svakom koraku. Prošle godine je tako javno istupio pred kamere i izjavio kako napušta svoju dugogodišnju suprugu zbog mlađahne Fani Horvat, a ovu godinu završava tako što Fani navodno napušta njega. Kolaju pretpostavke po javnom prostoru da mu je nova ljubavnica Tanja Jovanović, na čiju je relaciju još iz razdoblja 'Farme' prozivala Petra Maroja, no Tanja se brani šutnjom. Od nje ni potvrde, ali ni demantija.

Komentari u javnoj sferi da je Kerum pravi žigolo kojemu zasigurno novac velikim dijelom pridonosi zavodničkoj moći, kao i oni da je bogatom Kerumu ljubav čak i uskraćena jer je svima dobro poznato da se mnogo hrvatskih djevojaka voli zaljubljivati u novčanik, padaju u vodu jer službenih informacija u ovoj priči nema. Bilo kako bilo, splitski gradonačelnik je novcem osigurao svoju bivšu suprugu, gore nije prošla ni Fani koja se zajedničkim djetetom vezala doživotnim ugovorom za njegov novčanik, a obzirom da se trio Fani – Kerum - Tanja zavjetovao na medijsku tišinu, čini se da ćemo ipak morati čekati 2011. godinu da saznamo tko tu zapravo koga.

Super Silva i turbulentna lezbijska veza

Razlaz najpoznatijeg lezbijskog para u Hrvatskoj jednako je dobio svoj pečat i to na jedan spektakularan način. Iako se Silvija Mišanović, poznatija kao Super Silva, zavjetovala djevojci Bruni na ljubav koju je htjela okruniti, na našim prostorima još uvijek 'nedozvoljenim', brakom, od tog obećanja nije bilo ništa, dapače, dogodio se preljub s muškarcem. Tim svojim činom uspjela je opravdati mišljenje onog dijela javnosti koji je smatrao da je njena veza sa ženom bila samo scenarij koji ju je maknuo neko vrijeme od problematičnih heteroseksualnih veza koje su joj obilježile ljubavni život. Naime, pokazalo se kako se vrijeme tog lezbijskog izleta Silva istodobno stiskala s muškim rodom, a tomu dokaz bila je njena trudnoća koja je šokirala djevojku Brunu, a Super Silva je tim činom svakako javnosti demonstrirala zbunjenost i oko vlastite seksualne orijentacije.

Ipak, sva nagađanja oko cijelog slučaja pala su u vodu kada je Super Silva tragično izgubila dijete. To je ostavilo iza sebe i naklapanja oko toga tko je bio tata u čijem se kontekstu spominjao i Dikan, iako je Silva to demantirala. Isto tako se nagađalo da je obnovila svoju ljubav s Brunom jer se njihova poslovna suradnja nastavila. I sve je zapravo ostalo na tome.

Burni prekidi i 'kratki spojevi'

Kratkih rukava ostao je Kiki Curavić i to zbog, kako je Nikolina Pišek svojedobno izjavila za InMagazin, Žane Štrbac (koja je također prekinula s Tonijem Jeričevićem), a međusobna tučnjava stavila je točku na 'i' na vezu Bareta i njegove djevojke Željke Matković. Goran Bare je prekid platio čak i zatvorskom ćelijom, tako da je ovaj ljubavni kraj svakako jedan od burnijih.

Iako kratka, ali dovoljno turbulentna 'druženja' započeli su, ali i završili Maja Morales i Ante Gotovac koji su zasigurno bili najekstremniji hrvatski par po svakom pitanju, a sama u 2011. godinu ulazi i Jelena Rozga koja je cijelu godinu bilježila baš izjavama kako je zaljubljena preko 'ušiju' i kako joj u ljubavi ide odlično, tako da je ovaj ljubavni kraj možda i najveći misterij. Nešto je pošlo po zlu, što, Jelena ne želi otkriti.

Najveći bračni brodolomi

Krajem godine jednako je javnost iznenadila i vijest da Zlatan Zuhrić Zuhra postaje 'solo', no njegov blagoslov završetku veze očito je izostao jer je po medijima izjavljivao da se nada mirenju. No za razliku od ljubavi gdje ih je potrebno dvoje, za prekid je ipak potrebna odluka jedne strane. Ova je pala na njegovu 'ljepšu polovicu'. Istina, Zuhra je živio u vanbračnoj zajednici, ali cijela ta ljubavna veza više je imala formu supružnika koja se gradila dugih 9 godina, pa smo ih ipak stavili u kategoriju bračnih brodoloma.

Godina je turbulentno započela i za Indiru Vladić Mujkić koja je u ožujku najavila razvod od Narcisa Mujkića te dala priopćenje kako je riječ o sporazumnoj odluci, a bračnu luku napustili su i Sanja Duggan i Frane Barbierri. Iako su baš oni pomagali Ivaniševićima koji su u Americi tražili rješenje za svoju ljubavnu krizu, čini se da za svoju jednostavno nisu imali lijeka.

Feminemka Pamela Ramljak je također odbacila prsten sa ruke koji je nosila tek godinu dana te se s kuferima i papirima za rastavu vratila iz Beča u Zagreb. Iako je razvod Gotovčevih obilježio prošlu godinu, ove je dobio i službenu potvrdu, a iz Slovenije vijest o razvodu donijela je i pjevačica Anđa Marić. Čini se da joj brojne kolumne u kojima baš progovara o ljubavi i roditeljstvu nisu donijele rješenja za vlastitu situaciju, a nakon 16 godina braka, rješenje se nije našlo ni u bračnoj luci glumca Filipa Nole i supruge Nadedže Perišić.

Bračni brodolom zahvatio je i Zorana Mamića, gdje su i on i njegova supruga nosili etiketu navodnih preljubnika, a čim je mlađi Mamić počeo biti svrstavan među neženje, njegovo ime vješto je odmah počela koristiti mlađahna sestra Hohnjec koja ga je svojevoljno svrstavala u kontekst svojih ljubavnih afiniteta i provocirajućih izjava za medije. Dotični na njih baš i nije reagirao pa je ostao upitnik iznad pretpostavke da ga je koristila kao zgodan marketinški trik, obzirom da njegovo ime ima dobru težinu za samopromociju, ali neupitno je da je to Matei uspjelo, ciljano ili ne. Da se mlađa sestra Matea Hohnjec zna snaći, pokazala je i novim skupocjenim automobilom, misterioznim poklonom 'njoj drage osobe' čiji identitet nije otkrila, no kaže Zoran nije u pitanju.

>> Domaća zvjezdana događanja i kaosi u 2010. - suđenja, zatvori, pljačke

Detalji prekida izostali su u nekim slučajevima

Kraj je navodno pred kraj godine dobila i ljubavna priča Lane Klingor i Gorana Bogdana i to, opet navodno, zbog različitih obiteljskih svjetonazora koje su imali Lana i uža obitelj glumca zbog čega nikada, navodno, nisu prihvatili Lanu kao ni njenu trogodišnju kćer Kiaru. Ovo je još uvijek svježa vijest koju je objavio magazin 'Extra' i naglasak je na 'navodno' jer je Lana odbila dati ikakav komentar za medije i sve ostaje ipak na nagađanjima.

Priču završavamo sa Petrom Sanader za čiji se prekid ljubavne priče sa Andrejom Dojkićem saznalo iz njegovih 'stiskanja' s drugom čija je fotografija posjetila sve medije. Tako je Andrej javno obljubio Jasminu Al Ghamel i cijeloj Hrvatskoj predočio na taj način da je njegovoj ljubavnoj vezi s Petrom kraj, a da Sanaderova kćer iza sebe ima tešku godinu svakako pridonosi i činjenica da joj je otac trenutno iza rešetaka.

Mora se priznati da je naša domaća scena ipak malo mirnija od one holivudske gdje se redovno nakon razlaza časte uvredama i raznim optužbama ili papirima za rastavu mašu preko suda.

Toliko o razvodima i razlazima. Idemo dalje.

Nastavlja se...