Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vernu. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija', ambiciozna je Ivana Ergić.


Zlim jezicima koji kažu da ljepota i mudrost ne idu skupa bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić ovih se dana nasmijala u brk, pokazavši upravo suprotno. Nakon što je među ljepotice, modele i manekenke uvela novi trend i kratku kosu podigla do razine divljenja, u 24. godini u ruke je primila diplomu Veleučilišta Vern. S obzirom na to da već godinama 'boravi' u modnom svijetu, i novi je uspjeh povezala upravo s njim.

Vezani članci Marko Škugor (Foto: PR) - 6 Najljepša hrvatska misica u novom romatičnom spotu Marka Škugora Poznati na odmoru (FOTO: Instagram) Ima se, može se! Skupi provodi po egzotičnim lokacijama i romantična skijanja poznatih Hrvatica

'Moj završni rad na studiju Ekonomije poduzetništva bio je poslovni plan, odnosno projekt pokretanja tvrtke za proizvodnju dizajnerskih kožnatih torbi', kazala nam je Ivana, koja je nakon napisanog i obranjenog diplomskog rada stekla titulu stručne prvostupnice, baccalaureate ekonomije poduzetništva. (Agencija VLM)