Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uz mnoštvo sjajnih glazbenih vijesti - poput velikog uspona Lady Gage, povratka Eminema, ponovnog okupljanja bendova kao što je 'Take That' - vijest godine svakako su kraljevske zaruke u Velikoj Britaniji.


Sve dobre i loše zvjezdane vijesti godine, prije nekoliko tjedana zasjenila je vijest o kraljevskim zarukama princa Williama i Kate Middleton. Desetogodišnju vezu sretan će par okruniti vjenčanjem u travnju, a Velika Britanija već se počela pripremati za događaj godine.

Vezani članci Katarina Jusić i Davor Štimac - 2 Ravnatelj KBC-a Rijeka otkrio koliko biste mogli čekati na pregled u toj bolnici nakon potpune aktivacije zdravstva Slika nije dostupna 4.500 bolesnika moći će obaviti PET/CT na teret HZZO-a

Kathryn Bigelow postala je prva žena u povijesti Oscara koja je primila zlatni kipić za režiju. Svojim filmom 'Narednik James' potukla je svu konkurenciju uključujući i film 'Avatar' bivšeg supruga Jamesa Camerona.

Glazbenim svijetom drugu godinu zaredom dominirala je Lady Gaga. Njezin album iz 2008. godine, 100 je tjedana proveo na Billboardovoj listi najslušanijih, a pokupio je i 8 MTV-ijevih nagrada.

Trijumfalno se vratio i Eminem, te je s novim albumom pokupio 10 Grammyja. U svijetu glazbe bila je ovo i godina ponovnih okupljanja. Backstreet boysi kreću na turneju s 'New kid on the block', a u punom se sastavu okupio i 'Take That'.

Da imaju veliko srce, zvijezde su pokazale pomažući potresom razorenom Haitiju. Velikom akcijom prikupili su 61 milijun dolara.

Naomi Campbell je svjedočila na sudu za ratne zločine u slučaju 'Krvavi dijamanti' koje je navodno dobila od liberijskog vođe Charlesa Taylora. Odbacila je sve optužbe.

Iza rešetaka našli su se Lindsay Lohan i George Michael, oboje zbog ponovne vožnje u pijanom i drogiranom stanju, Charlie Sheen i Mel Gibson zbog prijetnji smrću supruzi, a Wesleyja Snipesa čekaju tri godine zatvora zbog utaje poreza.

Loše vijesti započinju informacijom o teškoj bolesti Michaela Douglasa koji se bori s rakom grla, iako najnovije vijesti kažu kako ide na bolje.

Ove smo se godine oprostili od glumaca Dennisa Hoppera, Tonyja Curtisa, Lynn Redgrave, te modnog genija Alexandera MyQueena.