Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumačka krema sinoć je slavila u New Yorku, a najviše razloga za dobro raspoloženje imali su autori mjuzikla 'Knjiga Mormona' koji je osvojio čak devet nagrada.


Ovo je čovjek koji je proteklih godinu dana najviše oduševio publiku, ali i stručni žiri. Najbolja režija, glazba, uloge, samo je mali dio onoga što je proslavilo priču o dvojici putujućih mormonskih misionara, 'Knjiga Mormona', mjuzikl koji je na sinoćnjoj dodijeli Tony kazališnih nagrada osvojio čak devet kipića.

Vezani članci Najbolje poduzetnice 2020. godine Najbolje hrvatske poduzetnice su Dorotea Effenberger, Kristina Ukalović i Danira Glavinić Nagrade za neophodne Neophodni radnici konačno dobili nagrade za rad za vrijeme pandemije pa svima pokazali koliko ih šefovi cijene

'Mislim da bi ova noć bila veliko razočaranje kad ne bismo zahvalili preminulom scenaristu Josephu Smithu, osnivaču mormonske vjere. On ne može biti ovdje, ali može dobiti ovu nagradu', kazao je Trey Parker, autor 'Knjige Mormona'.

Najveće razočaranje jest činjenica da se u konkurenciji nije našla predstava 'Spiderman'. Razlog tome je kašnjenje premijere. Mnogi su priželjkivali mjuzikl za koji je glazbu radio Bono iz skupine U2. Više u prilogu IZ VIJESTI.