Glumci Brad Pitt i Angelina Jolie uzeli su nekoliko dana slobodno kako bi iz Venecije otputovali u kalifornijsku surf meku Malibuu, gdje su dva posvojena dječaka Maddoxa i Paxa njihove dadilje pratile u pokušajima surfanja.


Dok je Brad Pitt pomno pratio što se događa u oceanu i jesu li dječaci na sigurnom, Angelina dane provodi uglavnom čitajući časopise na plaži ili odmarajući se u hladu na trijemu kuće uz plažu u vlasništvu njihovih prijatelja.

Vezani članci Slika nije dostupna Glumica je imala pune ruke posla - a gdje je tata Brad? Slika nije dostupna FOTO: Idila Brangeline i djece na plaži Malibua

Naime, jedva je dočekala odmor, jer zadnje mjesece provodi u Veneciji gdje snima film 'Tourist' u kojem uz Johnnyja Deppa tumači glavnu ulogu. Prema pisanju američkih tabloida, Angelina nakon samo par dana u Malibuu izgleda 'odmoreno, smireno i opušteno'. Uglavnom je viđena s čašom vina u ruci, dok Brad ispija koktel Margaritu.

>> Brad Pitt se kandidira za Senat, pa za predsjednika Amerike

Inače, za vrijeme boravka u kalifornijskom gradiću moraju odsjedati kod prijatelja, jer su početkom 2009. godine prodali vlastitu raskošnu kuću malo dalje od ove u kojoj trenutačno borave. Luksuzna vila kupljena prije pet godina prodana je za nešto više od osam milijuna dolara, a ima privatni teniski teren, terasu s palmama, brojne sobe i bazen.

Brad Pitt i Angelina Jolie trenutačno posjeduju kuće u Francuskoj, Berlinu, New Orleansu, Santa Barbari i Namibiji, dok se rješavaju nekretnina, kako pišu američki mediji, koje im nisu prirasle srcu.