Beckhamovi su organizirali druženje Victoriji u čast jer se pojavila na naslovnici Harper's Bazaara za prosinac.


Victoria Beckham odjenula je usku crnu haljinu, remenom dodatno stegnula struk, stavila crno-plave cipele s visokom potpeticom, Davidu zavezala kravatu, vjerojatno mu naredila da se slučajno ne smije i tako krenula prema londonskom pubu proslaviti pojavljivanje na naslovnici časopisa Harper's Bazaar.

>> FOTO: Jeste li ikada vidjeli Victoriju Beckham nasmiješenu?

Vezani članci Restoran Torcida Zoran Mamić objedovao kod njih, a nakon toga ime restorana promijenili iz "Torcida" u "Vicko". Vlasnik tvrdi: "Nije bilo pritiska navijača" Bizarna moda Groteskna moda šokirala promatrače pa su je morali podijeliti sa svima

Na Victorijinu inicijativu večera je organizirana upravo njoj u čast, međutim, niti taj sretan trenutak po njezinom ukusu očigledno nije dovoljno veseo da se Viky nasmije, a kako je krenulo njezino vječno zaleđeno lice počelo je utjecati na Davidovu osobnost. Nasmijani od uha do uha u restoran su došli njihovi celebrity prijatelji; pjevačica Gwen Stefany sa suprugom gavinom Rossdaleom, dizajner Roberto Cavalli i mnogi drugi.

Odjevala je trojica dizajnera

Victorija se u časopisu pojavljuje na 16 stranica. Fotografirao ju je Alexi Lubomirski. Na njezinom izgledu radili su dizajneri Antonio Berardi, Manolo Blahnik i Roberto Cavalli. U intervjuu objavljenom u časopisu Viky je rekla:

'Ljudi nikada nisu imali povjerenja u solo pjevanje, i to nisam prava ja - bila sam pomalo izgubljena u vremenu. Nemam ništa protiv grešaka koje činim, već ne mogu živjeti sa greškama koje čine drugi. Totalni sam 'control freak'. Znam da nisam najjednostavnija osoba s kojom se može raditi, jer sam izrazito strastvena. Osim toga, ja sam mama koja puno radi i to treba znati balansirati'.

A evo što su za nju rekli dizajneri s kojima je surađivala za ovo izdanje Harper's Bazaara za prosinac.

Viky vole dizajneri

Roberto Cavalli: 'Teško je stvarati modu, to je nešto što ne možete naučiti, modu morate imati utkanu u svojoj DNA, a Victorija to ima'.

Antonio Berardi: 'Žene imaju tendenciju biti praktičnije što se mode tiče od dizajnera, zato jer točno znaju što im odgovara. No, u isto vrijeme ona je drugačija od ostalih dizajnerica jer ima nevjerojatan osjećaj za ženstvenost'.

Manolo Blahnik: 'Ona je osoba dana, artefakt dana. Ona zna što žene žele.'