Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nogometaška zvijezda je na Facebooku objavila prve fotografije najnovije tetovaže.


Nova tetovaža tridesetpetogodišnjeg nogometaša bila bi prikladnija na stropu Sikstinske kapele nago li na grudima čovjeka. Tetovaža prikazuje Isusa kojeg dižu tri kerubina, a prema Davidovim riječima, simbolizira njega, i njegova tri sina - jedanaestogodišnjeg Brooklyna, osmogodišnjeg Romea i šestogodišnjeg Cruza.

Vezani članci Prirodne ljepote Prirodnim ljepotama osvojile publiku, hoće li doprijeti i do vašeg srca? Slika nije dostupna FOTO: Što je to ispalo Sofiji Vergari na plaži?

Tetovaža je djelo najvećeg losanđeleškog tatoo majstora Marka Mahoneya, koji je radio s podugačkom listom poznatih, uključujući i Johnnyja Deppa, Brada Pitta i Angeline Jolie.

David je na društvenoj mreži objavio i video u kojem objašnjava zašto se tetovirao i što tetovaža za njega predstavlja. Otkrio je da mu je posljednje tetoviranje bilo nevjerojatno iskustvo: 'To sam učinio prije nego što sam napustio Los Angeles, prije tri mjeseca. Ne planiram tetovaže, no ponekad se probudim s idejom ili slikom koju bih želio imati na sebi. To je moj način izražavanja osjećaja. Mnoge su moje tetovaže uspomene na stvari ili događaje koji mi mnogo znače.'

Za religijski motiv Beckham je potrošio osam sati u prvoj sesiji, te četiri sata nekoliko tjedana kasnije u drugoj.