Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

David Beckham je jučer došao na promociju novih Adidas tenisica i ostao zapanjen hordom fanatičnih obožavatelja u Milanu.


Uzbuđeni obožavatelji su se doslovno naguravali ne bi li samo bacili brzi pogled na njihovu zvijezdu. David je na promociju došao obučen u Milanovu dresu, što je dodatno uzbuđenu masu bacilo u delirij.

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo prve Twitter reakcije o Beckhamovom povlačenju iz svijeta nogometa Slika nije dostupna Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?

Beckham je sve to gledao s očitim užitkom, jer mu se smješak nije skidao s lica.

Dapače, u jednom trenutku se nogometaš odlučio uputiti prema zaluđenoj masi ne bi li izmijenio par rečenica s fanovima. Sve je to bilo previše za jednu djevojku, koja se na njegovo približavanje u njenu neposrednu blizinu, onesvijestila od uzbuđenja.

Beckam koji je u Milan bio na posudbi od L. A. Galaxyja, bio je i više nego pozitivno iznenađen dočekom koji su mu priredili talijanski navijači.

'Ovo je fantastično! Zaista nisam očekivao ovakav doček, od trenutka kada sam došao ovdje, situacija je upravo nevjerovatna. Kad sam dolazio u Milan, rekli su mi kako dolazim isključivo radi publiciteta. No, ja sam uživao igrati s tom momčadi. Istinski doživljaj je igrati u ovakvom klubu. Ne izgleda savršeno samo izvana, već je atmosfera savršena i unutar kluba. Zaista posebno iskustvo', izjavio je zadovoljni Beckham.