Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pedesetdevetogodišnji fotograf je u razgovoru za Gloriju izjavio da se ideali ljubavi u glavama žena svode na čistu ekonomiju.


Pred njegovim kamerama razgolitile su se tisuće žena, a Stephan Lupino tvrdi da je danas za njega zaljubljivanje nemoguća misija, prenosi Glorija.

Vezani članci Slika nije dostupna Tom Cruise snima četvrti nastavak 'Nemoguće misije' Slika nije dostupna Tadić: Ako je Mladićevo uhićenje uvjet za EU, nalazimo se u nemogućoj misiji

Lupino je najavio povratak u New York, grad u kojem je od 1983. do 2001. proveo svoje najljepše godine, gdje će upriličiti izložbu unikatnih primjeraka namještaja i apokaliptičnih skulptura.

Razuzdane zabave nije spominjao, a zašto i bi kad je Stephan Lupino danas samoproklamirani budist, zagovaratelj odricanja i askeze, čiji je životni uzor majka Tereza – a za Gloriju je izjavio da je veliki obrat u njegovom životu nastupio prije deset godina kada je osiromašio.

'Bio sam u vezama i sa starijima i mlađima od sebe. No danas je zaljubljivanje za mene nemoguća misija. Predobro poznajem žene i teško me mogu iznenaditi. Duboko sam svjestan da se ideali ljubavi i braka u njihovim glavama prije ili kasnije svedu na čistu ekonomiju', Izjavio je Lupino, koji iz dvije veze ima troje djece devetnaestogodišnju kćer Camille koja živi u Los Angelesu, petnaestogodišnjeg sina Martina i trinaestogodišnju kćer Zitu koji žive u Hrvatskoj.

>> Lupino: Seks na plaži je dosadan