Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Udovica Kurta Cobaina otvoreno je progovorila o seksu i vezama.


Courtney Love vjeruje kako najbolje izgleda netom nakon 'dobrog seksa', iako priznaje da ne voli površne veze. 'Vjerujem da isijavam ljepotu nakon što sam zadovoljena među plahtama', rekla je Courtney za američke medije. 'Baš kao i svi, izgledam najbolje nakon seksa', nadodala je 46-godišnja glazbenica koja ipak ne voli 'one night stand' i to zato što ne može odvojiti osjećaje od seksa.

Vezani članci Slika nije dostupna Drugačije nije moglo biti: Jezive slike Cobainove kćeri Slika nije dostupna Kći senatora Johna McCaina zaluđena s Courtney Love

'Među brojnim stvarima u kojima nikako nisam dobra je površni seks, pletenje, šivanje, prestanak pušenja cigareta i 'preko leševa' postizanje ciljeva', nadodala je Love koja je trenutačno u ljubavnoj vezi s ugostiteljem Andreom Balazsom. 'Moja filozofija u ljubavi je sljedeća - jednom kada nekoga zavolim, volim ga vječno. Mislim da sam osobno nevjerojatno različita od onoga kakav dojam ostavljam u javnosti. Čak su mi rekli da sam malo sramežljiva', kazala je Courtney.

>> Courtney Love: Ružna sam i zato sam dobra u seksu