Brže, više, jače ili veće, zaobljenije, utegnutije? Kad se pojavila Coco svi zaboravili na Amber Rose.


Prije Coco bila je Amber Rose, sada već bivša djevojka pjevača Kanyea Westa koju su zbog neobičnog izgleda nazivali i vanzemaljkom. Njezinoj stražnjici divio se cijeli Hollywood, a Amber je svoj 'talent' pametno kapitalizirala. U uskoj, gotovo preuskoj odjeći počela se pojavljivati na američkim društvenim događajima, a urednici tabloida uskoro su joj počeli plaćati dobre novce da im i za naslovnicu pred objektivom okrene stražnjicu. No, kako to obično biva, dobar si dok se ne pojavi netko bolji. Ice-T-jeva Coco ima najmanje pet brojeva veću stražnjicu od Amber, zbog čega je ova u rekordnom roku postala tek ime na papiru pospremljenom u zadnjoj ladici urednikovih stolova.

Amber voli 'prave muškarce' koje je tuku i dave

Vezani članci Slika nije dostupna Što je to ona obula? Slika nije dostupna Seksi: Tako to ona radi!

Pogotovo nakon što je Kanye West izveo onu pijanu glupost na dodijeli američkih MTV-jevih glazbenih nagrada, nakon čega se i Amber crvenjela ispred svjetske javnosti, tim više što je 'red carpetom' prošao s njom pod jednom rukom i flašom konjaka pod drugom. Ipak, nije Amber takvo nevinašce kakvim se čini. 'U životu sanjam o čovjeku koji će me tuči i udarati, jednostavno volim 'muževne' muškarce, pogotovo one koji su stariji od 35 godina', rekla je Rose u jednom intervjuu. Voditelj ju je nakon te izjave podsjetio kako su holivudskim ušnim šupljinama odzvanjali tračevi da ju Kanye često zna primiti za vrat i daviti, što znači da joj je veza s problematičnim pjevačem očigledno više godila nego je željela priznati.

Iako od svoje guze već neko vrijeme nije ništa zaradila, nedavno je kućni budžet barem malo podebljala i to poslom koji najbolje radi - uvijati  zaobljeno tijelo pred kamerama svjetskih tabloida. Naime, fotografirala se za božićno izdanje časopisa 'Smooth' i pokazala kako je u 28. godini uspjela skinuti onaj kilogram viška koji su joj novinari i javnost nerijetko isticali.

>> Coco strikes again! Novi 'materijali' na Twitteru

>> Amber Rose - vruće hlačice i lezbijski izlazak u troje