Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Cigi tvrdi da je radi o savršenoj Hrvatici - Sevino lice, Nivesine grudi i struk Ive Jerković.


Pouzdano znamo kako je poznati stilist Neven Ciganović sinoć zaspao sa Severinom, štoviše modni stručnjak se uz nju i probudio. I danas su cijeli dan proveli zajedno, a kako stvari stoje, družit će se još dugo....dugo.

Vezani članci Igor Kojić, Severina, Željko Joksimović i Jovana Joksimović Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno" Severina Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

Crtanje skice i obrisa nove Cigijeve tetovaže napokon je završeno. Pred tattoo majstorom bio je najzahtjevniji dio posla - bojenje sirene s licem Severine. Za što vjerodostojniju Severinu, Neven je bio spreman na sve. Kako bi tetovaža bila što savršenija zahtijevao je da se ona ukrasi cijelom paletom boja.

>> Ciganović na ramenu istetovirao Severinu

Nakon mukotrpnog pikanja iglicama uslijedilo je oduševljenje: Nisam mislio da će biti tako cool tetovaža. To je ono šta sam htio. Mislim da smo dobili savršenu Hrvaticu, s glavom pola Severina, pola Nikolina, sise Nives Drpić, struk Ive Jerković i prdica Snježane Mehun, rekao je Neven Ciganović za IN magazin.